Meest gestelde vragen

Endermologie

Hoe verloopt een behandeling?

Het dragen van een lichaamsmaillot is verplicht. Dit is een soort nylon pak dat het gehele lichaam bedekt. Hierdoor is een betere geleiding van de behandelkop mogelijk. Bovendien is de behandeling door het dragen van het pak geheel hygiënisch.

Vervangt deze methode dieet en beweging?

Nee, het is geen vervanging van een diëet maar in sommige gevallen is dit naast Endermologie wel aan te raden. Beweging draagt altijd bij tot een beter resultaat en ook wordt aangeraden om 1-2 liter water te drinken teneinde een goede stofwisseling in stand te houden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodiG?

Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van de mate waarin men last heeft en de doelstelling die men zichzelf stelt. Praktijkervaring leert dat gemiddeld 15 behandelingen nodig zijn. Na 8 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien. Men begint met 1 tot 2 behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van 1x per maand het bereikte resultaat onderhouden. Voor de 10e behandeling is het niet wenselijk dat de serie onderbroken wordt.

Hoe lang blijft het resultaat?

Dat is sterk afhankelijk van uw leefstijl. Maar ook de persoonlijke hormoonhuishouding speelt een belangrijke rol. Het resultaat kan dus duren van enkele maanden tot meerdere jaren. Om die reden wordt dan ook vaak besloten om onderhoudsbehandelingen te nemen.

Heeft u een andere vraag?

Aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken?


Aarzel dan niet om mij te contacteren!